Poziv za prostovoljke_ce pri Zavodu TransAkcija

Pri Zavodu TransAkcija iščejo nove prostovoljke_ce, ki bi se želele_i pridružiti njihovi ekipi in skupaj z njimi aktivno delovati na področju človekovih pravic transspolnih oseb in prispevati h grajenju transspolne skupnosti.

Njihove aktivnosti so – zahvaljujoč širjenju prostovoljske ekipe in trdemu, a tudi zabavnemu delu – iz leta v leto bolj pestre: izobraževanje, organizacija dogodkov, kreativni projekti, video produkcija, grafično in spletno oblikovanje, fotografiranje dogodkov, pisanje prispevkov, ustvarjanje virov s področja transspolnosti, predvsem pa so vesele_i vsake_ga posameznice_ka, ki tako kot one_i želijo v duhu solidarnosti in transfeminizma ustvarjati boljšo, lepšo in varnejšo prihodnost za vse osebe, ne glede na spolno identiteto in spolni izraz.

Posebej lepo k sodelovanju vabijo transspolne in cisspolno nenormativne osebe, saj je prostovoljstvo tudi najboljši način, kako najti sebi podobne osebe in se ob tem veliko naučiti. Ne bojte se, tudi če še niste poznavalke_ci področja, pri Zavodu TransAkcija bodočim prostovoljkam_cem nudijo mentorstvo, uvodno usposabljanje, izobraževanja in dobro družbo ekipe zaposlenih in prostovoljk_cev.

Rok prijave je 14. 2. 2018.

Prijavnica je dostopna tukaj.