Prijavi se na CirkoBalkana Open Stage!

Performerje in cirkusante ter vse ostale, ki gojite ljubeč odnos do cirkusa ali drugih vrst performativnih umetnosti, vabijo, da pokažete svoje umetniško delo pred dovzetnim občinstvom. Če imate že končano kreacijo, ste sredi ustvarjalnega procesa in bi vam prav prišlo kakšno mnenje, bi radi želi, kar je že posejano, ali pa imate žgočo željo, da bi ponovno oživeli že davno pozabljeno točko in si s tem prislužili večno slavo, potem se morate prijaviti na CirkoBalkana Open Stage!

Opogumite se in 30. junija ob 20.30 v cirkuškem šotoru CirkoBalkane ali pred njim predstavite točko, šalo, iluzijo, poskus performansa, improvizacijo, salto, piromanski ali pirotehnični poskus, skeč, gag, trik, umetniški krč ali kakršnokoli drugo uprizorljivo domislico. Z udeležbo boste prispevali k promociji sodobnih cirkuških umetnosti, zato ste zelo dobrodošli vsi – od tu ali od drugod (iz ostalih predelov sveta, Marsa, satelitov, črne luknje…) in ne glede na predhodne izkušnje v nastopanju.

Prosijo, da ob prijavi upoštevate naslednje pogoje in določila:

  • performans oziroma točka lahko traja max. 10 min, idealno pa je 7,5 min,
  • ob prijavi navedite polno ime nastopajočih oziroma ime skupine, naslov performansa in kratek opis tega, kontaktno osebo in kontakt, tehnične zahteve za izvedbo (tehnično podporo vam bomo nudili v okvirih zmožnosti cirkuškega šotora; možen je dogovor za glasbeno spremljavo v živo),
  • priložite fotografije ali video posnetke.

Nastope bo ocenjevala žirija kvalificiranih članov v sodelovanju s publiko. Najboljši performans bo nagrajen s prestižno, še nikoli videno nagrado Balkanski Cirko!

Prijavo z zadevo Open Stage Ljubljana pošljite na cirkobalkana@gmail.com do 28. junija 2018.

Dostop do dogodka najdete tukaj.