Projekt Mladi v zeleni Ljubljani – spletna anketa

Na Mestni občini Ljubljana želijo, da mladi aktivno sooblikujete zeleno prihodnost našega mesta, zato so skupaj z mednarodno uveljavljeno platformo za krožno gospodarstvo Circular Change v sklopu projekta Mladi v zeleni Ljubljani zasnovali sklop aktivnosti za vključevanje mladih med 12. in 27. letom.

Zanima jih, kako in skozi katere konkretne aktivnosti mladi že delujete trajnostno in krožno, kot tudi tisto, kaj pogrešate, da bi svoje vsakdanje življenje lahko živeli še bolj “zeleno”. Ljubljana naj bo mesto, v katerem mladi z veseljem živite, delate, se učite, ustvarjate in zabavate.

V sodelovanju z Mladinskim Centrom Mladi Zmaji so v poletnih mesecih izpeljali dve živahni delavnici in zbrali kopico predlogov, idej in tudi kritičnih pogledov. Zdaj se aktivnosti selijo na splet.

Vse mlade med 12. in 27. letom vabijo k izpolnitvi kratke spletne ankete, katere cilj je prepoznati prednostna področja za pripravo ukrepov na presečišču mladim posvečenih rešitev in okoljskih politik.

S klikom na povezavo do ankete odgovorite na vprašanja in se uvrstite v žrebanje za praktične in “zelene” nagrade v obliki voženj z LPP, ogleda predstav v Kinodvor-u in bonov za Center ponovne uporabe.

Odgovore zbirajo do 30. 9. 2019.

Anketo najdete tukaj.