Prosto delovno mesto na Združenju DrogArt– strokovni delavec/ka na programu Izberi sam

Združenje DrogArt objavlja prosto delovno mesto – strokovni delavec/ka na programu Izberi sam

Zaposlitev je za določen čas predvidoma do oktobra 2019, nadomeščanje porodniške. Polni delovni čas. Predviden začetek dela: 23. 4. 2018. Poskusna doba: 3 meseci.

Izobrazba
Visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., (visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja)); socialni delavec, socialni pedagog, psiholog oziroma ustrezna izobrazba za strokovnega delavca/ko po 69. členu ZSV.

Opis dela
Strokovno delo na programu Izberi sam, razvoj in izvedba aktivnosti na področju zmanjševanja škodljivih posledic alkohola ter mladinskega dela, sprotno oblikovanje novih odzivov na zaznane potrebe ciljne skupine (mladi, strokovni delavci/-ke), sodelovanje s pomembnimi akterji v nočnem življenju, lokalno skupnostjo in drugimi partnerji, mentorsko delo z mladinskimi delavci/-kami, pisanje prispevkov za spletno stran, pomoč pri administraciji in pripravi razpisov in poročil ter druga dela na programu Izberi sam. Delo občasno poteka tudi čez vikend v nočnem času (terensko delo z mladimi).

Pogoji za zaposlitev:

  • strokovni izpit na področju socialnega varstva,
  • 2 leti delovnih izkušenj (zaželene izkušnje na področju mladinskega dela, terenskega dela, koordinacije oziroma samostojne izvedbe projektov),
  • poznavanje principov zmanjševanja škode na področju alkohola,
  • znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje dobro,
  • računalniška znanja: urejevalniki besedil – zahtevno, delo s preglednicami – zahtevno, delo z bazami podatkov – osnovno,
    vozniški izpit B kategorije.

Pričakujejo samostojnost pri delu, samoiniciativnost, odgovornost, komunikativnost, smisel za delo z ljudmi, veselje do dela z mladimi.

Prijavo z motivacijskim pismom in življenjepisom, iz katerega je razvidno, da izpolnjujete pogoje, pošljite do 8. 4. 2018 na naslov spela@drogart.org.