V mestnem inkubatorju merijo vmesno temperaturo!

Ko se ideje začnejo misliti in domišljati v projekte, se zgodi marsikaj. Izkušeni ustvarjalci, producenti ali vodje projektov znajo povedati, da je udejanjanje idej vrtiljak dogodkov, spoznanj, počutij in odločitev. Zgodi se, da padeš v črno luknjo, ko nič več nima nobenega smisla, ko se sprašuješ, kje so tiste sanje, za katere si gorel in že naslednji trenutek se pripeti nekaj, ko ponosno in z utripajočim srcem zreš prve korake svojih otročičkov.

Vsi dobri projekti se od slabih ločijo po tem, da so narejeni, izvedeni. Da niso ostali samo v glavah, ampak z željo po rešitvi zaznane potrebe prepluli širna morja, razburkana in mirna, da bi na koncu razburkana in mirna, da bi na koncu vzkliknili: “To, uspelo mi je!”

Pri Mladih zmajih so povprašali Idejaliste, udeležence aktualnega programa ‘Kaj je dobro in je lahko še boljše?’ v Mestnem inkubatorju Mladih zmajev, ki trenutno svoje ideje pretvarjajo v žive projekte, kakšno je njihovo trenutno stanje. Nekaj takega, kot bi merili vmesno temperaturo.

Kaj so povedali si lahko pogledate tukaj.