Razpis za delovno mesto administratorja in izvršnega producenta

Nomad Dance Academy Slovenija, ki je aktivna na področju sodobnega plesa tako lokalno kot tudi mednarodno, išče sodelavko_ca. Ukvarjajo se s produkcijo, izobraževanjem, arhiviranjem, kuriranimi programi in plesno teorijo.

Iščejo sodelavko_ca na področju administracije in izvršne produkcije, ki bi se pridružil angažirani ekipi. Ponujajo honorarno zaposlitev za polovični delovni čas, prednost imajo osebe s statusom samozaposlenega na področju kulture.

Potrebna znanja so: delo z računi, pogodbami in potnimi nalogi, pomoč pri poročilih in prijavah, tako na lokalni kot mednarodni ravni ter druga organizacijsko-produkcijska znanja.

Pogoj: poznavanje sistema financiranja in administracije v slovenskem okolju, poznavanje načinov pridobivanja sredstev, znanje slovenščine in angleščine, poznavanje programov word, excel, ter pripravljenost za učenje drugih programov in orodij, komunikativnost, zanesljivost in odzivnost.

Prijave z življenjepisom s poudarkom na prejšnjih izkušnjah na omenjenem področju skupaj z motivacijskim pismom, kot tudi morebitna vprašanja glede razpisa, sprejemajo nda@nda.si.

Vir: Nomad Dance Academy Slovenija