Razpis za delovno mesto: Specialist za mladinsko delo

Mladi Zmaji razpisujejo delovno mesto – Specialist za mladinsko delo VII/2 – M/Ž v četrtnem mladinskem centru, za nedoločen čas s polnim delovnim časom.

Iščejo strokovno, organizirano, dinamično in energično osebo, ki bo podprla razvoj programov Četrtnega mladinskega centra Bežigrad

V mladinskem centru Mladi zmaji Bežigrad, v pritličju ene od stolpnic soseske BS3, mlade spodbujajo k sooblikovanju skupnosti centra, ki deluje po načelu “mladi za mlade” in izhaja iz njihovih potreb. Podpirajo medsebojno pomoč pri uresničevanju njihovih idej, prenos znanja mladih na mlade in vključujejo vse, ki želijo sodelovati pri razvoju kreativnega potenciala posameznika in skupnosti. Solidarnost živijo tudi preko nagovarjanja tematik, ki se dotikajo duševnega zdravja mladih. Povezujejo prostovoljce in mladostnike, ki potrebujejo podporo pri soočanju z izzivi v šoli in vsakdanjem življenju.

Ponujajo dinamično delo. Želijo si osebo, ki bo prevzela skrb za program v mladinskem centru s predanostjo in nadgradila že vzpostavljen program v smeri novih povezovanj. Veliko jim pomenijo odnosi, zaupanje, spoštovanje, pripadnost in medsebojna podpora. Od novega sodelavca pričakujejo pripravljenost za timsko delo, pozitivno naravnanost, samoiniciativnost, ambicioznost, inovativnost, zanesljivost, fleksibilnost in ustvarjalno reševanje problemov. 

Če vas delo zanima jim na e-naslov: razpis@mladizmaji.si, do vključno 18. 9. 2023, pošljite svojo vlogo z dokazili in motivacijsko pismo z naslovom e-pošte: Prijava: SPECIALIST ZA MLADINSKO DELO.

Več informacij najdete tukaj.

Vir: Javni zavod Mladi zmaji