SCCA Ljubljana išče prostovoljca/-ko za EVS projekt v Labinu na Hrvaškem

SCCA-Ljubljana je pošiljajoča organizacija v projektu Evropske prostovoljske službe (EVS) Connect and create. Projekt izvaja mladinska organizacija Alfa Albona iz Labina na Hrvaškem, ki bo gostila prostovoljca ali prostovoljko.

Iščejo prostovoljca ali prostovoljko, staro od 20 do 30 let, ki se bo udeležil/-a prostovoljske službe v neprofitni mladinski organizaciji Alfa Albona v Labinu na Hrvaškem. Prostovoljsko delo bo trajalo 6 mesecev, od 1. 6. do 1. 12. 2017. V projektu bodo sodelovali 3 prostovoljci iz 3 držav: Slovenije, Italije in Španije. Priložnosti za medsebojno izmenjavo izkušenj bo veliko!

Prostovoljec/-ka bo sodeloval pri organizaciji mednarodnega poletnega tabora, ki ga vodi Alfa Albona in je namenjen mladinskim aktivnostim. Prostovoljec/-ka bo pomagal pri izvedbi tabora, sodeloval z mladinskimi organizacijami, pripravljal program animacije in skrbel za organizacijsko podporo. Vključen pa bo tudi v ostale aktivnosti, ki jih izvaja gostiteljska organizacija Alfa Albona.

Iščejo dinamično in prilagodljivo osebo, ki želi pridobiti izkušnje na področju organiziranja mladinskih dejavnosti in izkušnje iz organiziranja in vodenja poletnih taborov.

Več o projektu tukaj (v angleškem jeziku, pdf). Vprašalnik pa tukaj.

Prijava

Če se želite prijaviti, pošljite svoj življenjepis, motivacijsko pismo in izpolnjen vprašalnik do 10. maja 2017 na e-naslov: alfa.albona@gmail.com, kontaktna oseba Jelena Batelić.

Vir: SCCA