Strokovni sodelavec – specialist za mladinsko delo (m/ž)

V Centru za mlade Domžale iščejo novo/-ega sodelav-ko/-ca – specialista za mladinsko delo (M/Ž).

Za prijavo na delovno mesto potrebujete eno leto delovnih izkušenj. Zahtevano je znanje slovenskega jezika, aktivno znanje angleščine (vsaj stopnja B2), obvladovanje dela z računalnikom in drugo informacijsko tehnologijo, poznavanje mladinskega sektorja, izkušnje pri opravljanju dela z mladimi, izkušnje z projektnim delom, sposobnost organiziranja in vodenja.

Zahtevana je strokovna izobrazba: VII/II; najmanj specializacija po visokošolski izobrazbi, visokošolska univerzitetna izobrazba, magistrska stopnja (druga bolonjska stopnja), družboslovna smer.

Delovno mesto je razpisano za 40 ur tedensko, delovni čas je neenakomerno razporejen, s kandidatom pa bodo sklenili pogodbo za čas 1 leta.

Zaželeno je, da kandidati predložijo motivacijsko pismo in opis priložnosti ter izzivov na tem delovnem mestu (na največ 1 A4 strani).

Kandidati naj prijave v zaprti ovojnici s pripisom ”RAZPIS – STROKOVNI SODELAVEC” pošljejo priporočeno na naslov Center za mlade Domžale, Ljubljanska c. 58, 1230 Domžale.  Rok za prijavo je do 14. 9. 2017.

Več informacij o razpisu in delovnih nalogah najdete tukaj.