V okviru projekta Koalicija mladih sledijo regijski dogodki

Na Mreži MaMa skupaj z Mladinskim svetom Slovenije nadaljujejo s projektom Koalicija mladih. Med januarjem in marcem 2018 bodo v okviru projekta potekala regijska srečanja, ki jih organizirajo skupaj s Kariernimi središči Zavoda RS za zaposlovanje in bodo namenjena odpiranju tem s področja zaposlovanja in aktivne participacije mladih za izboljšanje njihovega položaja v družbi.

Spodbujajo in vabijo vas, da podate svoje konkretne predloge iz katerih bodo oblikovali konkretne ukrepe za  izboljšanje  položaja mladih v Sloveniji. Vaše predloge bodo v obliki skupnega dokumenta, ki ga bodo pripravili na Mreži MaMa,  predstavili tudi na Nacionalnem posvetu med mladimi in odločevali v mesecu marcu 2018.  Vse predloge lahko podate tukaj.

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje v projektu Koalicija mladih vas vabijo, da jim posredujete svoj elektronski naslov in se pridružite družbeno odgovorni kampanji, ki jo bodo z vami in strokovnjaki vzpostavili na Mreži MaMa za spodbujanje aktivnega državljanstva mladih.

Več informacij najdete tukaj.