Zavod Nefiks vabi na delavnici

Zavod Nefiks vas vabi na dva dogodka za mlade iskalce zaposlitve, in sicer tečaj ruščine in tečaj za mladinske karierne svetovalce.

  • Delavnica osnove ruščine: Namen delavnice je, da se posameznik v zelo kratkem času nauči osnovnih, a pomembnih besed za osnovno sporazumevanje v rusko govorečih državah. Osem urno delavnico v štirih dneh bo izvedla Špela Gala, univ. dipl. rusistka in literarna komparativistka. Jezikovna delavnica se bo pričela prvi teden v juliju in bo razdeljena na štiri uporabne sklope, s poudarkom na konverzaciji, od pisane besede pa boste na hitro spoznali še rusko abecedo. Delavnica bo potekala od 3. 7. do 7. 7. 2017. Prijaviš se lahko tukaj.
  • Mladinski karierni svetovalci: Namen usposabljanja je izobraziti mlade o bistvu neformalnega učenja, o mladinskem delu, vodenju skupine, o pripravi in izvedbi kariernih delavnic in osnovah kariernega svetovanja. Sodelovanje prinese številne prednosti vsem, ki bi se nekoč radi zaposlili v šolstvu, saj omogoča sodelovanje s srednjimi šolami. Delavnica bo potekala 1. 7. 2017. Prijaviš se lahko tukaj

Več o Zavodu Nefiks najdeš tukaj.