Združenje proti spolnemu zlorabljanju išče sodelavca_ko

Združenje proti spolnemu zlorabljanju je specializirano za pomoč in podporo ne-zlorabljajočim odraslim, ki želijo zaščititi otroka, ki je žrtev spolne zlorabe, odraslim, ki so preživeli spolno zlorabo v otroštvu, ostalim mladoletnim in polnoletnim žrtvam spolnega nasilja ter ostalih oblik nasilja.

Združenje išče sodelavko/ca na delovnem mestu strokovnega delavca v socialnem varstvu. Strokovno delo vključuje pomoč in podporo žrtvam spolnih zlorab, zagovorništvo: pisno korespondenco z institucijami, sodelovanje z drugimi institucijami, organiziranje in vodenje projektov, pripravo razpisov, pisanje poročil, itd.

Od kandidatk/ov se pričakuje izobrazba Socialno delo in svetovanje, visokošolska 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) oziroma po 69. členu ZSV zaključeno višjo ali visoko šolo psihološke smeri, pedagoške smeri in njenih specialnih disciplin, upravne, pravne, sociološke, zdravstvene smeri – smer delovne terapije in teološke smeri z ustrezno specializacijo. Obvezen je opravljen strokovni izpit v socialnem varstvu. Kandidatke/i morajo imeti najmanj 2 leti delovnih izkušenj. Pričakuje se tudi osnovno poznavanje upravne zakonodaje, delno kazenske in druge zakonodaje na področju spolne zlorabe in drugih oblik nasilja.

Zaposlitev je za polni delovni čas in traja do 31. 12. 2017 z možnostjo podaljšanja. Poskusno delo 1 mesec.

Rok za prijavo je 26. 5. 2017, vlogo pošljite na spolna.zloraba@siol.net ali na naslov Združenje proti spolnemu zlorabljanju, Masarykova ulica 23, 1000 Ljubljana.

Več informacij najdete tukaj.