Zeleni, digitalni in vključujoči prehod: kako ga uresničiti?

2. in 3. junija 2022 bo virtualno potekala 17. IRDO mednarodna konferenca DRUŽBENO ODGOVORNA DRUŽBA 2022: Zeleni, digitalni in vključujoči prehod: kako ga izpeljati?.

S konferenco leta 2022 želijo organizatorji z vidika zelenega, digitalnega in vključujočega prehoda raziskati, kaj lahko mladi, raziskovalci, učitelji, strokovnjaki, menedžerji in vsi drugi počnejo skupaj in kaj moramo storiti, da vključimo osebno, poslovno in družbeno odgovornost do gospodarskega, družbenega in naravnega okolja, v katerem delujemo. Teme konference so povezane z zelenim, digitalnim in vključujočim prehodom, posebej vabljeni so avtorji s prispevki z bolj celostnimi, sistemskimi pristopi, ki zajemajo več tem.

Z izmenjavo izkušenj, tako teoretičnih kot praktičnih, predvsem z vidika zelenega, digitalnega in vključujočega prehoda, bodo udeleženci pomagali najti pravo pot do družbeno odgovornega vedenja. Družbena odgovornost in trajnostna prihodnost sta vira velikih koristi, kar se je pokazalo v vseh dosedanjih krizah, tudi v krizi covid-19.

Organizatorji vabijo avtorje in/ali poslušalce, da se udeležijo konference in delijo svoje izkušnje, poglede in predloge z drugimi udeleženci, vključno z raziskovalci, vrhunskimi svetovalci, drugimi strokovnjaki in izkušenimi praktiki. Zelo dobrodošli so tudi mladi avtorji, dijaki in študenti, vključeni v izobraževalne procese. Doslej se je na prejšnjih 16-tih konferencah IRDO srečanj udeležilo več kot 1500 avtorjev z vsega sveta.

Udeležba na konferenci je za mlade brezplačna.

Več o konferenci lahko preberete tukaj.

Vir: IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti