Čili: Pakiranje kondomov in Čili: Sprehod na grad

Čili: Pakiranje kondomov

Zaloge informativnih paketov s kondomi in lubrikanti hitro kopnijo!   

Zato te DIC Legebitra vabi, da jim pomagaš pakirati kondome in lubrikante v informativne zloženke, ki jih potem razdeljujejo na različnih lokacijah in dogodkih in z njihovo pomočjo osveščajo o spolno prenosljivih okužbah in pomenu uporabe kondoma za zaščito pred prenosom.  

Veseli bodo tvojih rok, vmes pa si kaj zanimivega povedo in poklepetajo o HIVu in spolno prenosljivih okužbah.   

Dobili se bodo 3. 7. 2020, ob 16.00 v MC Legebitra, Trubarjeva 76a. Če ti je ob 16.00 prezgodaj, se jim lahko pridružiš kadarkoli kasneje, kondome in lubrikante bodo vlagali_e v ovitke do 18.00. 

Čili: Sprehod na grad  

Pridite in se z DIC Legebitra sprehodite do Ljubljanskega gradu. Malica za po poti zagotovljena, prav tako dobre debate in lep razgled!   

Iz Mladinskega centra Legebitra (Trubarjeva 76a) štartajo v petek, 10. 7. 2020 ob 16.00. 

Prijave na dogodke Legebitre niso več potrebne! Še vedno je obvezno razkuževanje rok ob vstopu in pri izstopu iz notranjih prostorov.   

S seboj prinesite svoje maske, saj jih boste morda potrebovale_i pri aktivnostih v zaprtih prostorih. Na aktivnosti in v prostore Legebitre prihajajte le, če nimate simptomov okužbe s koronavirusom in niste bile_i izpostavljene_i tveganjem za okužbo z boleznijo COVID-19!