Google Kick start tekmovanje v kodiranju

Mlad.si je objavil vabilo na Kick start Google tekmovanje. Podjetje Google vsako leto prireja tekmovanja v kodiranju, ki naj bi navdušila, izzvala in preizkusila tekmovalce_ke v kodiranju po vsem svetu. 

Kick Start je globalno spletno tekmovanje v kodiranju, ki ga sestavljajo triurni krogi različnih algoritmičnih izzivov, ki so jih zasnovali Googlovi inženirji. Udeleženci_ke se lahko potegujejo v enem ali vseh spletnih krogih, ki se odvijajo skozi vse leto in sproti razvijajo svoje programske sposobnosti, hkrati pa dobijo vpogled v tehnične spretnosti, potrebne za kariero pri Googlu (najboljši udeleženci_ke bodo morda povabljeni na razgovor v Google). 

Sodeluješ tako, da ustvariš svoj profil za tekmovanje v kodiranju. Povezavo lahko najdeš tukajKo se odpre prijava na natečaj, se prijaviš 

Po prijavi v tekmovanje si lahko nastaviš sodelovanje v krogu, ki ga izbereš. Ko je krog odprt, se začne triurno odštevanje do konca tekmovanja. Po končanem krogu si lahko ogledaš uvrstitev in analizo kroga. Če si se v tekmi izkazal_a, te bo Google morda poklical na razgovor. 

Vsak krog je odprt za vse udeležence_ke, predtekmovanje ni potrebno. Pred vstopom v tekmovanje pa se lahko preizkusiš v reševanju problemov iz preteklih tekmovanj tukaj 

Tekmovanje bo odprto do 15. 11. 2020.  

Urnik odprtih terminov je na voljo tukaj, več informacij pa lahko najdeš tukaj