MOL išče mlade oblikovalce_ke naslovnice ZPE poročila

Mestna občina Ljubljana vabi mlade Ljubljančane_ke, da pokažejo svoj talent in strast do vizualnih poročil, pri oblikovanju naslovnice poročila projekta Zelena prestolnica Evrope.  

Ker je naziv zelena prestolnica Evrope pobuda Evropske komisije, bodo v sklopu naziva pripravili petletno poročilo, v katerem bodo predstavili številne aktivnosti, izvedene projekte, izboljšave ter ključne informacije, ki so v preteklih petih letih zaznamovale Ljubljano.  

V ta namen vabijo mlade med 15. in 29. letom z začasnim ali stalnim prebivališčem v Ljubljani k pripravi predloga naslovnice 5-letnega končnega poročila Zelene prestolnice Evrope, ki se povezuje s projekti, aktivnostmi in doživljanjem Ljubljane kot zelenega, čistega in varnega mesta. Več o temi in vsebinah projekta lahko prebrete tukaj.  

V Mestni občini Ljubljana bomo z zmagovalcem_ko podpisali avtorsko pogodbo v skupnem znesku 600 EUR (vključen DDV). Zmagovalec_ka bo predstavljen v Glasilu Ljubljana in v ostalih komunikacijskih kanalih Mestne občine Ljubljana. 

Prijave za vse zainteresirane mlade oblikovalce_ke so odprte do 15. 10. 2020. Prijave sprejemajo na elektronski naslov zpe@ljubljana.si. Poleg pripisa osebnih podatkov je treba priložiti tudi fotokopijo osebnega dokumenta ali drugo dokazilo o starosti in prebivališču. 

Avtor z oddajo dela izjavlja, da njegovo delo pred tem še ni bilo objavljeno in da je lastnik avtorskih pravic. Udeleženci_ke nosijo izključno odgovornost za kakovost in lastništvo avtorskih pravic za dela. 

Avtorji se strinjajo, da se predložena dela in podatki o avtorju zmagovalne rešitve objavijo na spletni strani www.ljubljana.si in uporabijo v komunikacijskih sporočilih. 

Vsaka ustvarjalna rešitev predstavlja eno delo. Dela, predložena za natečaj, se ne vračajo. 

Mestna občina Ljubljana pridobi materialne avtorske pravice do uporabe zmagovalnega dela. Avtorske pravice veljajo brez geografskih omejitev za celotno trajanje avtorskih pravic in vključujejo pravico do prilagajanja. 

Več informacij lahko najdeš tukaj