Mednarodna konferenca in okrogla miza: Pravična razdelitev sredstev za duševno zdravje – primerjava med štirimi državami EU

ŠENT – Slovensko združenje za duševno zdravje organizira v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica, fundacijo Most in partnerji v projektu EZTS GO mednarodno srečanje z naslovom “Pravična razdelitev sredstev za duševno zdravje – primerjava med štirimi državami EU”.  

Konferenca bo potekala v ponedeljek 21. 9. 2020 v veliki dvorani Mestne občine Nova Gorica na naslovu Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica s pričetkom ob 9.00. 

Dan po konferenci, torej 22. 9. 2020, pa bo v dvorani Mestne Občine Nova Gorica potekala okrogla miza z naslovom “Bivanje za osebe s težavami v duševnem zdravju in druge ranljive skupine v času COVID 19 – Priložnosti in izzivi”. 

Udeležba na dogodkih je brezplačna, obvezna pa je prijava v kateri navedete ime in priimek, izbiro dogodka (konferenca, okrogla miza, udeležba za 1. ali 2. dan ali oboje) in jo pošljete na e-potšni naslov barbara.dolnicar-teul@sent.si ali gregor.cotic@sent.si. 

Število mest je omejeno, zadnji rok prijave pa je petek, 18. 9. 2020.  

V primeru, da klasična izvedba zaradi epidemioloških razmer ne bo možna, bo omogočen spletni ogled. 

Več informacij in program lahko najdete na spletni strani ŠENT, tukaj