Pomoč pri soustvarjanju projekta priložnost.eu

Slovenija bo v drugi polovici prihodnjega leta predsedovala Svetu Evropske unije. V okviru dogajanja v povezavi s tem, bo tudi stran Priložnost.EU, s katero upravlja Zavod Nefiks, deležna manjše prenove.

Še naprej bodo glavna tema strani (karierne) priložnosti, ki jih Evropska unija ponuja mladim. Organizirali bodo dogodke na to temo, predstaviti pa bodo skušali tudi vse deležnike, ki nastopajo v času slovenskega predsedovanja Svetu Evropske unije.

Iščejo mlade, dijake in študente ter vse ostale zainteresirane, ki jih vsaj malo zanima politika, delovanje Evropske unije oziroma predsedovanje Slovenije Svetu Evropske unije. Iščejo pisce vsebin, fotografe, lektorje, pomočnike pri organizaciji dogodkov ter tehnično ekipo, ki se spozna na upravljanje spletnih strani, urejanje elektronskih novic in podobno. 

Delo bo osnovano na prostovoljski bazi ter do nadaljnjega v celoti na daljavo, kar pomeni, da ga je mogoče opravljati kjerkoli in kadarkoli ima nekdo čas. Z vsemi zainteresiranimi za sodelovanje bo Zavod Nefiks, upravitelj strani, sklenil Dogovor o prostovoljskem delu, po opravljenem delu pa bodo kompetence dobili vpisane tudi prek e-Nefiksa.

Več informacij lahko najdete tukaj.