Študentsko delo: Vodenje skupin po Botaničnem vrtu (m/ž)

Botanični vrt Univerze v Ljubljani, ustanovljen leta 1810 s prvotnim imenom Vrt domovinske flore, je najstarejša kulturna, znanstvena in izobraževalna ustanova z neprekinjenim delovanjem v Sloveniji. V njem raste mnogo vrst rastlin, med drugim tudi endemiti in rastline, ki so v Sloveniji že izumrle.

Iščejo študente, ki bi vodili obiskovalce različnih starosti po Botaničnem vrtu, vodili delavnice za šolske skupine, ter delali tudi kot animatorji rojstnodnevnih praznovanj za otroke. Urna postavka je 5,5 EUR/h bruto.

Pogoji za zasedbo delovnega mesta:

  • Samostojnost, samoiniciativnost, komunikativnost, veselje do dela z otroki in občutek za delo z otroki;
  • Pripravljenost za izpopolnjevanje znanja, potrebnega za delo vodiča v Botaničnem vrtu;
  • Prednost imajo absolventi BSc in študentje MSc, ki študirajo na Oddelku za biologijo in so uspešno opravili izpit iz sistemske botanike. Lahko pa se prijavijo tudi bodoči predmetni učitelji biologije, kemije, gospodinjstva in ostalih predmetov, vezanih na poučevanje otrok o biologiji.

Pošljite kratko osebno predstavitev (do 1 strani), ki naj vključuje ime, priimek, telefon, e-naslov, domači naslov, starost, podatke o študiju (stopnja študija in smer), delovne izkušnje ter zakaj bi si želeli delati v Botaničnem vrtu.

Prijavo pošljite na naslov: rastlinjaki.botanicni.vrt@gmail.com.

Prijave zbirajo do 13. 2. 2019.

V četrtek, 14. 2. 2019, bo med 11.30 in 15.30 uvodni sestanek in izobraževanje za izbrane kandidate in kandidatke.