12. Mednarodni festival “Igraj se z mano”

12. Mednarodni festival »Igraj se z mano« poteka v organizaciji Centra Janeza Levca Ljubljana, Društva za kulturo inkluzije, Javnega zavoda ŠKTM Radlje ob Dravi in OŠ Milke Šobar – Nataše.

Festivalsko dogajanje bo tako kot vsako leto postavljeno v mestna središča. Oder (v Ljubljani bosta dva) bo poln glasbe, plesa, predstav, lutkovnih uprizoritev in obkrožen s številnimi inovativnimi delavnicami in animacijskimi kotički. Festival ustvarjajo skupaj s številnimi šolami, vrtci, ustanovami in društvi z otroki in mladostniki oziroma z vsemi ostalimi, mladimi po srcu. Z vami bosta tudi ambasadorja Zlatko in Gogi in številni drugi znani podporniki “Igraj se z mano”.

Osrednji festivalski del se bo odvijal v Ljubljani na Kongresnem trgu od torka, 22. 5., do četrtka 24. 5. 2018, od 9.00 do 13.00 z dopoldanskim programom, v večernih urah od 20.00 do 22.00 pa bomo tople majske večere popestrili z inkluzivnimi večernimi koncerti.

Vabijo vas, da se jim na letošnjem festivalu pridružite tudi vi. Predstavite se lahko z lastnimi zanimivimi nastopi, predstavami, delavnicami, animacijskim programom, skeči, lutkovnimi uprizoritvami ali drugimi veščinami.

Želijo si, da bi s skupnimi močmi oblikovali odprto družbo, pripravljeno na enakovredno vključevanje vseh otrok in mladostnikov v družbeno dogajanje.

Rok za prijavo na 12. Mednarodni festival “Igraj se z mano” je 27. 4. 2018, ali do zapolnitve vseh razpoložljivih mest. Prijavite se preko spletne prijavnice, ki jo najdete tukaj. 

Več informacij o festivalu najdete tukaj.