Brezplačna delavnica: Kako do uspešne prijave na razpis programa Evropa za državljane?

Kontaktna točka programa Evropa za državljane organizira brezplačni delavnici z naslovom »Kako do uspešne prijave na razpis programa Evropa za državljane?«, ki bosta potekali v Ljubljani in Novem mestu.

Delavnica je namenjena vsem, ki želijo prijaviti svojo projektno idejo na program Evropa za državljane. Na delavnici boste izvedeli, na kaj morate biti pozorni, da bo imela vaša projektna prijavnica več možnosti za uspeh. Poleg osvojitve osnovnih znanj za uspešno prijavo na razpis bo drugi del delavnice namenjen razvoju vaših projektnih idej ter spoznavanju z razpisno dokumentacijo.

Delavnico bo izvedla Barbara Možina, strokovna sodelavka, ki dobro pozna evropske razpise in že vrsto let svetuje pri pripravi projektnih prijav, izvajanju projektov in poročanju. S programom Evropa za državljane se srečuje že šesto leto v različnih vlogah, od pisanja projektnih prijav do mentorstva in izvajanja projektnih aktivnosti.

Navedite vaše dosedanje izkušnje s programom in na kratko opišite kakšna je vaša osnovna projektna ideja.

25. 5. 2017 bo delavnica potekala v Ljubljani (CMEPIUS, Ob železnici 30a), 1. 6. 2017 pa se jim lahko pridružite v Novem mestu (Podjetniški inkubator Podbreznik).

Mesta na delavnici so omejena, prijavite pa se lahko tukaj.

Več informacij najdete tukaj.