Delite z nami gradiva, dobre prakse, nasvete za delo z mladimi!

Virus SARS-CoV-2, s katerim se v zadnjih dneh srečujemo in je onemogočil kakršnokoli zbiranje in druženje, je družabno dogajanje preselil na splet.

Pomembno je, da tudi sedaj poskrbimo za to, da mladi, ki se ne morejo srečevati v mladinskih centrih ter info centrih, dobijo ključne informacije o programih, ki jih izvajamo ter da se potrudimo, da jim omogočimo sodelovanje in informacije, ki jim bodo popestrile dni, ko so doma. Na ta način bomo vsaj malo pripomogli k temu, da bodo mladi ostali doma in se ne zbirali zunaj ter na ta način ogrožali sebe in druge.

Zato vas vabim, da nam posredujete metode in orodja s katerimi te dni dosegate mlade ter da nam hkrati posredujete tudi spletne dogodke ali linke do objav, ki jih organizirate za mlade. Delili jih bomo na naši spletni strani www.lmit.org in omogočili, da dosežejo čim večje število mladih.

Hkrati vas vabim, da nam pošljete vaše dobre prakse, gradiva ali priročnike, ki ste jih razvili v vaših organizacijah, da jih delimo na naši spletni strani, saj menimo, da je čas, ko vsi delamo od doma, primeren tudi za to, da preberemo kaj zanimivega.

Vabljeni, da pošljete gradiva na info.skuc@lmit.org ali jih oddate preko spletnega obrazca, tukaj.