Dodatna delavnica organizacijskega razvoja za mladinske organizacije v Ljubljani

Iz CNVOSa sporočajo, da bodo ponovili delavnico za razvoj mladinskih organizacij v Ljubljani.

Udeleženci delavnic bodo preizkusili novo orodje, namenjeno organizacijskemu razvoju, pripravili načrt za izboljšanje delovanja svoje organizacije ter imeli možnost dodatnega individualnega svetovanja.

Delavnica poteka v sklopu projekta Organizacijski razvoj organizacij, ki delajo z mladimi ali za mlade, ki ga izvaja CNVOS skupaj s Civil Society Development Foundation iz Romunije in mrežo ENNA iz Bruslja.

Izmed tistih, ki so se ali se še bodo udeležili delavnic, bodo izbrali 5 predstavnikov, ki bodo marca zastopali slovenske mladinske organizacije na zaključni konferenci projekta v Bruslju.

Okvirni program: Prvi dan bodo udeleženci spoznali osnove organizacijskega razvoja ter orodja in priročnik, ki so bili razviti v okviru projekta. Prek interaktivnih metod dela bodo razmišljali o svojih organizacijah in s pomočjo orodij v priročniku identificirali ključna področja, ki bi jim morali posvetiti več pozornosti in nadgraditi svoje delovanje. Drugi dan bo namenjen praktičnemu načrtovanju potrebnih ukrepov, ki jih organizacije lahko izpeljejo v roku enega leta in tako izboljšajo svoje delovanje. Skupaj bodo pripravili individualne načrte dela, pri uresničitvi katerih bo organizacijam na voljo tudi mentorstvo CNVOS-a.

Udeležba na delavnici je brezplačna. Od udeležencev se pričakuje aktivna udeležba na obeh dnevih. Število mest je omejeno (šteje čas prijave, zato pohitite s prijavami). Za odmore in prigrizke bo poskrbljeno.

Delavnica bo potekala 16. in 17. 2. 2018.

Več informacij in prijavnico najdete tukaj.