Dogodek Zvok mladosti

Urad RS za mladino, Mreža MaMa, Mladinski svet Slovenije, MOVIT, Nacionalna agencija programov EU Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota in Mestna občina Ljubljana v sklopu Evropskega leta mladih pripravljajo osrednji dogodek, na katerem želijo povezati organizacije in mlade iz celotne Slovenije.

Dogodek – Zvok mladosti, bo potekal bo 27. maja 2022, od 10.00 do 18.00, v Križankah v Ljubljani. V okviru dogodka bo potekal raznolik kulturni program, mladinski dialog in sejem aktivnosti organizacij. Udeležencem želijo ponuditi izkustveno priložnost, da se seznanijo z mladinskimi dejavnostmi in projekti, s katerimi promovirate trajnost med mladimi.

Vabijo vse organizacije, ki imate idejo, kako bi svoje aktivnosti predstavili udeležencem na interaktiven, izkustven način, da se jim pridružite pri soustvarjanju vseslovenskega dogodka.

Če bi želeli biti del njihove zgodbe, jim svojo idejo na kratko predstavite na e-mail: gp-ursm.mizs@gov.si, do 30. marca. V predstavitvi opredelite, kaj potrebujete za izvajanje dejavnosti (elektrika, prostor, stojnica, ipd.).

Za dodatne informacije lahko kontaktirate Matejo Maver preko mateja.maver@gov.si ali prek telefonske številke 01 478 46 30.

V vsakem primeru si v svojih koledarčkih obkrožite 27. maj in se jim pridružite na prvem nacionalnem dogodku po dolgem času.

Vir: MOL