Donacije licenčne programske opreme in storitev v oblaku za mladinske nevladne organizacije

Mladinskim nevladnim organizacijam lahko Zavod MISSS kot TechSoup Slovenija, ki je  slovenski član svetovne donacijske mreže TechSoup Global Network, omogoča dostop do programske opreme podjetij Microsoft, Adobe, Autodesk, Bitdefender, Symantec, CleverReach, Veritas, ter storitev v oblaku Google za neprofitne organizacije (AdGrants, Google Apps in YouTube za neprofitne organizacije) in Microsoft Office 365  (Nonprofit Business Essentials, Nonprofit Business Premium, Nonprofit E1, Nonprofit E3, Nonprofit E5).

Omenjene donacije so sedaj pod ugodnimi pogoji na voljo nevladnim organizacijam in knjižnicam.

Na voljo so izdelki, ki jih potrebujete za povečanje učinkovitosti računalniške opreme v vaši organizaciji. Če želite nadgraditi računalnike, poiskati novo programsko opremo ali zaščititi vaše podatke, vam uspešna prijava v TechSoup Slovenija  omogoča naročilo želenega izdelka po zelo ugodni ceni.

Z včlanitvijo v donacijsko shemo TechSoup Slovenija in naročilom izdelkov donacijskih partnerjev lahko prihranite do 95% stroškov za vaše poslovanje, ki bo  tako postalo cenejše in učinkovitejše.

Na voljo so operacijski sistemi, programi namizja, strežniški programi, programi varovanja podatkov in opreme, programi za oblikovanje vključno s 3D oblikovanjem …

TechSoup Slovenija tudi opravlja verifikacijo nevladnih organizacij za donacije storitev v oblaku.

Obnovljena računalniška oprema

Poleg programske opreme TechSoup Slovenija v partnerstvu s socialnim podjetjem Recosi omogoča registriranim upravičenim organizacijam 10% popust pri naročilu obnovljene vrhunske računalniške opreme kot so prenosniki, tablice, namizni računalniki ter pametni telefoni Apple.

Registracija v shemo TechSoup Slovenija vam omogoča cenejše in učinkovitejše poslovanje.

Več informacij na resitve@misss.org.

Vir: Zavod MISSS