Izvedba druge poglobljene delavnice za uporabo orodja MOODLE

Vabljeni na delavnico za uporabo orodja MOODLE za učitelje in izobraževalce, ki tematsko pokrivajo vsebine radikalizacije, družbene inkluzije in šolske kulture.

Druga delavnica bo potekala v okviru EU projekta Jean Monnet Action, EU@School, z naslovom “trACES”, ki je nadaljevanje s strani Evropske komisije nagrajenega projekta ACES.

Z delavnicami želijo nasloviti možnosti poučevanja teh vsebin s pomočjo okolja Moodle, predvsem pa tudi naslavljanja izzivov, ki so povezani z radikalizacijo in nedemokratičnimi impulzi znotraj šolskega polja. Za ta namen so oblikovali posebne pakete vsebin v okolju Moodle, ki so vam na voljo za obogatitev učnega procesa.

Dogodek bodo izvedli Doc. dr. Marko Radovan z Oddelka za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani, Doc. dr. Mitja Sardoč s Pedagoškega inštituta in Izr. prof. dr. Tomaž Deželan s Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani.

Delavnice so brezplačne, prav tako pa vam participacijo na delavnici, ki bo ustrezno strokovno klasificirana, tudi certificirajo.

Delavnica bo v sredo, 11. oktobra 2017 na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.

Udeležbo na dogodku potrdite najkasneje do petka, 6.10.2017, na miha.zimsek@fdv.uni-lj.si ali tomaz.dezelan@fdv.uni-lj.si.

Več o programu najdete tukaj.