Javna povabila delodajalcem podaljšana

Zavod za zaposlovanje je 1. aprila objavil javno povabilo delodajalcem za izvedbo projekta v okviru programa Spodbujanje zaposlovanja – Zaposli.me 2020. Zavod za zaposlovanje je 11. 11. 2020 objavil spremembo javnega povabila zaradi razširitve ciljne skupine brezposelnih in podaljšanja roka za oddajo ponudb. Javno povabilo je po novem odprto do porabe sredstev, najdlje do 31. 3. 2021. Več informacij tukaj.

Zavod za zaposlovanje je 1. aprila objavil javno povabilo delodajalcem za izvedbo projekta v okviru programa Spodbude za trajno zaposlovanje mladih 2020. Predmet javnega povabila je zbiranje ponudb delodajalcev za izvedbo projekta v okviru programa Trajno zaposlovanje mladih, ki obsega vključevanje mladih brezposelnih oseb iz ciljne skupine v subvencionirane zaposlitve za nedoločen čas. Zavod za zaposlovanje je 11. 11. 2020 objavil spremembo javnega povabila zaradi podaljšanja roka za oddajo ponudb. Javno povabilo je po novem odprto do porabe sredstev, najdlje do 31. 3. 2021. Zaradi razdelitve sredstev je bilo povabilo zaprto za osebe iz vzhodne Slovenije.  Več informacij tukaj.

Zavod za zaposlovanje je 1. aprila objavil javno povabilo delodajalcem za izvedbo projekta v okviru programa Spodbude za zaposlovanje oseb iz programa Učne delavnice 2020. Zavod za zaposlovanje je 11. 11. 2020 objavil spremembo javnega povabila zaradi podaljšanja roka za oddajo ponudb. Javno povabilo je po novem odprto do porabe sredstev, najdlje do 31. 3. 2021. Več informacij najdete tukaj.