Konferenca o duševnem zdravju mladih: Mladost (je) ni norost: Moja misel ima še smisel?

Javni zavod Mladi zmaji vas v petek, 3. 12. 2021 vabi na konferenco o duševnem zdravju mladih “Mladost (je) ni norost: Moja misel ima še smisel?”. Skupaj boste iskali odgovore na dileme tega časa.

Povezati želijo strokovnjake, ki se pri svojem delu srečujete z mladimi. Osvetlili bodo tematiko stisk in pomanjkanja občutka smisla med mladimi v obdobju epidemije. S pomočjo zgodb mladih bodo odgovarjali na konkretne dileme in težave, ki so se pojavljale, in z vami preverjali konkretna orodja, da jih boste uporabili pri delu z mladimi.

Želijo vas spoznati, izmenjati izkušnje in stkati trdno vez. Družijo vas namreč isti nameni in cilji: skrb za prihodnost mladih v negotovih časih ter izboljšanje strokovnega dela na mladinskem, psihosocialnem, svetovalnem in psihoterapevtskem področju s populacijo med 10. in 29. letom starosti.

Letos so povabljenim strokovnjakom ponudili izziv – vsako njihovo predavanje ali potek delavnice bo neposredni odgovor na eno izmed resničnih zgodb mlade osebe iz časa epidemije.

Konferenca bo potekala v živo, v M hotelu, Derčeva 4, Ljubljana, ob upoštevanju vseh ukrepov. V primeru zaprtja države bo konferenca potekala preko spleta.

Več informacij ter prijavnico najdete tukaj.

Vir: Javni zavod Mladi zmaji