Majski delavnici “Evropa za državljane”

Stičišče Središče je delilo dve zanimivi in koristni delavnici, ki se jih lahko udeležite v maju in juniju: PR delavnica – Kreativni pristop pri promociji vašega projekta ter Delavnica Kako do uspešne prijave na programa Evropa za državljane.  

PR delavnica – Kreativni pristop pri promociji vašega projekta bo potekala v sredo, 27. 5. 2020, od 10.00 do 12.00 na spletu.  

Kateri so ključni elementi dobre promocije? Kako dosežemo prave ciljne skupine? Kaj je naše ključno sporočilo? Skupaj si bodo ogledali kako ustrezno nasloviti navedena vprašanja ter izmenjali izkušnje s področja promocije in informiranja, ki se dnevno spreminja in zahteva neprestano učenje ter odzivanje na identificirane ciljne skupine. Delali bodo na konkretnih primerih in spoznali različna orodja – družbeni mediji (Facebook, Instagram, YouTube), spletna orodja za pomoč pri oblikovanju vsebin (CANVA), spletne platforme (npr. O-STA), itd. 

Prijavite se lahko preko spletnega obrazca, tukaj 

Delavnica: Kako do uspešne prijave na programa Evropa za državljane bo potekala v četrtek, 11. 6. 2020, od 10.00 do 12.00 preko spleta.  

Delavnica je namenjena predstavnikom_cam upravičenih organizacij (javni organi ali nepridobitne organizacije), z že izdelano projektno idejo. Na delavnici bodo predstavili, na kaj morate biti pozorni_e, da bo imela vaša projektna prijava več možnosti za uspeh. Spoznali_e se boste s primeri dobrih praks in razpisno dokumentacijo. Ob spoznavanju z razpisno prijavnico boste aktivno sodelovali in razvijali vaše ideje. Prostor bo za vaša vprašanja, pregled konkretnih prijavnic in priporočila za izboljšave. Delavnico bo izvajala Barbara Možina, ki je sodelovala pri številnih odobrenih projektih EZD. 

Prijavnica je na voljo tukaj.

Več informacij je na voljo tukaj.