Mednarodna konferenca: 8. dnevi socialne ekonomije

ŠENT – Slovensko združenje za duševno zdravje in SKUP – Skupnost zasebnih zavodov v sodelovanju z ZSES – Združenje Socialna ekonomija Slovenije vabijo, da se jim 7. decembra 2017 pridružite na že 8. Dnevih socialne ekonomije.

Na dogodku bodo poudarili raznolikost socialnega podjetništva, tako v smislu zaposlovanja različnih ranljivih skupin, kot raznolikosti področji, ki jih socialna podjetja pokrivajo.

Predstavili bodo tudi kar nekaj EU projektov, katerih skupen cilj je še boljša prepoznavnost socialnega podjetništva, nova znanja za izvajalce in nove priložnosti za tiste, ki so zaradi različnih zdravstvenih, socialnih ali drugih dejavnikov težje zaposljivi v klasičnih podjetjih.

Na konferenci bodo sodelovali predstavniki socialnih podjetji, bank, gospodarstva in pristojnih ministrstev ter državni sekretarji: g. Tadej Slapnik, go. Mojca Štepic in go. dr. Andreja Črnak Meglič. 

Udeležba je brezplačna. Zadnji rok prijave je ponedeljek, 4. 12. 2017.

Prijavite se lahko tukaj.

Program najdete tukaj.

Pomembno: Program konference je bil poslan na MDDSZ v presojo, da se udeležba šteje kot strokovno izobraževanje delavcev po 2. točki 9. člena Zakona o zap. rehi in zap. invalidov. 

Več informacij o konferenci najdete tukaj.