Mednarodni javni razpis za izvedbo vseevropske raziskave

Platforma SLOGA je objavila mednarodni razpis za izvedbo raziskave o zaznavanju in poznavanju vezi med migracijami, podnebnimi spremembami in trenutnim ekonomskim modelom mladih državljanov_k (starih med 16 in 35) v 23 državah Evropske unije.  

Platforma SLOGA je partner projekta “End Climate Change, Start Climate of Change #ClimateOfChange. Vseevropska kampanja za izgradnjo boljše prihodnosti podnebnih migrantov, človeškega obraza podnebnih sprememb – pogodba o dodelitvi sredstev – LA/2019/410-153” (program DEAR), ki ga financira Evropska komisija. Vodilni partner konzorcija, ki združuje 16 evropskih partnerjev, je WeWorld GCV. 

Razpisna dokumentacija bo na voljo izključno prek elektronske pošte in na zahtevo na naslednja e-poštna naslova: natalia.lupi@gvc.weworld.it in federica.massanova@weworld.it od srede, 17. 6. 2020 do 14. 7. 2020.  Upravičenci morajo prijavo z razpisno dokumentacijo in prilogami do zahtevanega roka. 

Podaljšan rok prijave! Nov rok prijave je 21. 7. 2020 do 18.00. V primeru interesa za prijavo o tem obvestite tudi platformo SLOGA.  

Več o spremembah razpisa lahko najdete tukaj

Več informacij lahko najdete tukaj