Mreža Forus išče strokovnjaka_injo za komunikacije

Na Platformi Sloga sporočajo, da Mreža Forus išče strokovnjaka_injo za komunikacije za čas nadomeščanja porodniške odsotnosti (4 mesece) in sicer za polni delovni čas. 

Izbrana oseba bo imela sledeče odgovornosti: 

  • razvijanje in izvajanje komunikacijske strategije v skladu s potrebami mreže, pod vodstvom direktorice in izvršnega odbora mreže Forus, 
  • komunikacija z zainteresiranimi stranmi in mediji ter komunikacija s članstvom, 
  • uporaba komunikacijskih orodij, ki jih mreža Forus uporablja pri zunanji in notranji komunikaciji, 
  • podpora direktorici in vodenje komunikacij. 

 
Delovno mesto je predvideno za obdobje od 15. 6. do 15. 10. 2020 (čas nadomeščanja porodniške). Zaposlitev je za polni delovni čas, lokacija oziroma tip pogodbe sta fleksibilna (odvisno od lokacije).

Mesečna plača bo odvisna od izkušenj. 

Svoj življenjepis (v angleščini) in spremno pismo (v francoskem IN angleškem jeziku), vključno s tremi referencami in pričakovanji o plači, pošljete na naslov recruitment@forus-international.org

V naslov  oziroma zadevo sporočila vpišete položaj (Communications officer) in vaše ime. Položaj bo odprt do zapolnitve.

Intervjuji bodo potekali postopno, zato spodbujajo zgodnje prijave. Kontaktirali bodo le ožjo izbrane kandidate. Intervjuji bodo potekali prek  Skypa v francoščini, angleščini in španščini. 

Novico lahko najdete tukaj 

Več o pogojih in splošnih informacijah pa je na voljo na spletni strani mreže Forus, tukaj. 

Rok prijave je 15. 5. 2020.