Na voljo so brezplačne vstopnice za kopališče Kodeljevo!

Urad za mladino Mestne občine Ljubljana je v sodelovanju z Društvom ŠKUC, Energetiko Ljubljana ter Športom Ljubljana, v okviru projekta Ljubljana mladim – enostavno mladi, mladinskim organizacijam in mladim tudi letos namenil brezplačne vstopnice za kopališče Kodeljevo. Za kopalno sezono 2022 bo tako predvidoma letos na voljo 400 brezplačnih vstopnic.

Vse mladinske organizacije in organizacije za mlade, ki bi želele prejeti vstopnice, lahko sporočite svoj interes in število želenih vstopnic preko spletnega obrazca, ki ga najdete na povezavi:
https://forms.gle/2LKrQTgD2VYkexA48

Rok za oddajo je nedelja, 3. 7. 2022!

Vse organizacije bodo o razdelitvi vstopnic obvestili najkasneje v petek, 8. 7. 2022, predvidoma pa že prej.

Od ponedeljka, 11. 7. 2022, bo prevzem vstopnic možen vsak delovni dan, med 12.00 in 18.00, v Info centru ŠKUC na Starem trgu 21.

Splošni podatki za koriščenje vstopnic:
• vstopnice so namenjene mladim med 15. in 29. letom,
• veljajo za mesec julij in avgust 2022 oziroma do zaključka kopalne sezone,
• veljajo le ob delavnikih od ponedeljka do petka.

Pogoji za sodelovanje:
• brezplačne vstopnice lahko prejmejo organizacije, ki so sofinancirane s strani Urada za mladino Mestne občine Ljubljana,
• organizacija je dolžna zagotoviti skupinski oziroma voden obisk kopališča ter določiti odgovorno osebo, ki bo poskrbela, da bodo vstopnice uporabljene v skladu s pogoji,
• organizacija je dolžna voditi evidenco o uporabi vstopnic,
• organizacija mora do 18. 9. 2022 oddati kratko poročilo o uporabi vstopnic,
• ob oddaji poročila se na Info center ŠKUC vrnejo tudi vse neizkoriščene vstopnice.

Ker pogodba s financerjem še ni podpisana, si pridržujejo pravico do tega, da vstopnic ne podelijo, v kolikor jim financiranja ne bi uspelo pridobiti.

Za vse dodatne informacije so vam na voljo v Info centru ŠKUC, vsak delovni dan med 12. in 18. uro na telefonski številki 01 421 31 42 ali 041 872 123 oziroma preko elektronske pošte na info.center@skuc.org.

Vir: Info center ŠKUC