Nacionalna konferenca o trajnostni mobilnosti za mlade

Vabljeni na nacionalno konferenco o trajnostni mobilnosti za mlade “Z mladimi o trajnostni mobilnosti: Ali lahko zgradimo boljšo, čistejšo in varnejšo prihodnost?”. Dogodek bo v sredo, 20. 9. 2017 ob 10.00, v Hiši EU na Dunajski cesti 20 v Ljubljani.

Konferenca je prednostno namenjena mladim od 15 do 29 leta starosti, ki želijo sodelovati pri spreminjanju potovalnih navad ter tako prispevati k čistejšemu in bolj zdravemu okolju. Konferenca je tudi priložnost, da mladi povedo svoje mnenje, delijo znanja, izkušnje ter izpostavijo svoje potrebe s področja okolja, zdravja in mobilnosti.

Udeležba na konferenci je brezplačna. V primeru prevelikega števila prijav bodo organizatorji registracijo zaprli, zato prosijo, da v primeru, da se konference ne boste mogli udeležiti, registracijo pravočasno odpoveste in omogočite udeležbo vsem, ki si tega želijo.

Družabni dogodek v popoldanskem času bo potekal v organizaciji MOL na Livadi. Pogoj za udeležbo je prihod na lokacijo dogodka (Livada, travnik nasproti hišne številke Dolgi breg 60) na trajnosten način (peš, s kolesom, skirojem, avtobusom, vlakom, z več sopotniki v avtomobilu, na okolju prijazen pogon). V primeru zelo slabe vremenske napovedi dogodek na Livadi odpade.

Prijave sprejemajo do vključno petka, 8. 9. 2017, do 12.00. Prijavite se lahko tukaj.

Več informacij o konferenci najdete tukaj.