Nacionalni forum o globalnem učenju ter vzgoji in izobraževanju za trajnostni razvoj

Vabljeni na Nacionalni forum o globalnem učenju ter vzgoji in izobraževanju za trajnostni razvoj, ki ga organizirata Ministrstvo za zunanje zadeve in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije. Forum bo v sredo, 16. maja 2018 s pričetkom ob 8. uri na Brdu pri Kranju.

Forum je del programa Evropske mreže za globalno učenje (GENE), ki ga sofinancira Evropska komisija in ki podpira aktivnosti globalnega učenja ter vzgoje in izobraževanja za trajnostni razvoj. Forum želi zbrati ključne deležnike, tj. slovenske strokovnjake, predstavnike vladnih in nevladnih organizacij in vzgojno-izobraževalnih zavodov ter tuje strokovnjake, da skupaj pogledajo pomen, različne vidike in izzive na tem področju.

Prosijo vas, da ob prijavi sporočite, ali boste koristili možnost avtobusnega prevoza, ki bo na dan dogodka organiziran z glavne avtobusne postaje v Ljubljani na Brdo in nazaj.

Na forumu bo tudi priložnost, da razstavite morebitne publikacije s področja globalnega učenja ter vzgoje in izobraževanja za trajnostni razvoj, zato lahko le-te prinesete s seboj.

Rok za prijave so podaljšali do 9. maja 2018. Svojo udeležbo potrdite na elektronski naslov razvoj.mzz@gov.si.

Več informacij najdete tukaj.