Povabite mlade k sodelovanju v kampanji ob Evropskem dnevu informiranja mladih!

Ljubljanska mreža info točk vas vabi k sodelovanju in promociji Evropskega dneva informiranja mladih, ki bo potekal 17. aprila! To je dan, ko je Evropska agencija za informiranje in svetovanje mladih – ERYICA postavila mladinsko informiranje na evropski zemljevid.

Tudi na Ljubljanski mreži info točk, kjer se ukvarjamo z informiranjem mladih v Mestni občini Ljubljana, si želimo prispevati k večji vidnosti informiranja mladih, zato spodbujamo, da informacije krožijo in na ta način dosežejo čim večje število mladih.

Vabljeni ste, da z mladimi delite kampanjo, ki smo jo pripravili!

Po vzoru Eryice začenjamo s kampanjo, ki cilja na mlade, mladinske delavce, informatorje, organizacije za mlade ter vse ostale, ki delajo z mladimi in za mlade. Cilj kampanje je odkriti, katera informacija je tista, ki je mladim pomagala, usmerila, naučila ali odkrila nekaj novega!

Kako lahko mladi sodelujejo?

Želimo, da pomislijo, katera informacija je nanje vplivala, nam napišejo zakaj in komu jo priporočajo. Zraven priložijo fotografijo, ki jih na to informacijo spominja in nam jo pošljejo na info.skuc@lmit.org.

Prispevek in fotografijo bomo objavili na Facebook in Instagram profilu mreže L’MIT, da jo bo videlo čim večje število mladih. Nato pa bomo tistim, katerih fotografija bo dosegla največje število všečkov ali komentarjev, podelili nagrade; vstopnice za koncert v Kinu Šiška, vstopnice za obisk Mestnega muzeja in Muzeja Iluzij ter druga presenečenja, ki vam jih razkrijemo 17. aprila!

Fotografijo s kratkim opisom o tem, katera informacija je nanje vplivala, nam lahko pošljejo vse do 17. aprila 2019. Z zbiranjem začnemo že danes!

Z sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo s pravili in pogoji sodelovanja, ki si jih lahko preberete tukaj.

Kampanjo in nagradno igro ob Evropskem dnevu informiranja mladih podpirajo Mestna občina Ljubljana, Kino Šiška, Muzej Iluzij, Mestni muzej Ljubljana!