Priložnost za brezplačno pomoč pri odnosih z javnostmi in strateškem načrtovanju komuniciranja!

IABC Slovenija, Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev v sodelovanju s Slovenskim društvom za odnose z javnostmi (PRSS) in CNVOS organizira Pro bono dan – projekt brezplačnega svetovanja o strateškem komuniciranju za nevladne in neprofitne organizacije, ki nimajo dostopa do strokovnega znanja in izkušenj s področja odnosov z javnostmi in komunikacijskega upravljanja. Pro bono dan 2019 bo v četrtek, 7. novembra 2019.

Nevladnim organizacijam, ki se boste pravočasno prijavile za sodelovanje, bodo izkušeni poklicni komunikatorji z različnih področij nudili 60-minutni brezplačen individualen posvet.

Da bi se lahko strokovnjaki ustrezno pripravili na posvet, predstavnike nevladnih organizacij prosijo, da v prijavnici na kratko predstavite svoje delo, opredelite svoj komunikacijski izziv oz. kaj bi želeli izboljšati z učinkovitejšim komuniciranjem in predstavite dosedanje načine in sredstva komuniciranja.

Ti podatki so iztočnica za razpravo, na kateri obe strani iščeta primerne rešitve in skupaj oblikujeta ustrezne predloge, kako s strateškim komuniciranjem doseči ali podpreti želene cilje. Po posvetu boste nevladne organizacije prejele povzetek s ključnimi ugotovitvami in predlogi, ki ga bodo pripravili sodelujoči strokovnjaki in vam bo v pomoč pri nadaljnjem delu.

Če pri pripravi prijave potrebujete pomoč, so vam na voljo na naslovu:  pr@cnvos.si. Prijavnico najdete tukaj

Srečanja s sodelujočimi strokovnjaki bodo 7. novembra na različnih lokacijah po Sloveniji.

Projekt Pro bono dan je nadgradnja obstoječega projekta Komunikacijski zos, ki so ga razvile nekatere sekcije IABC v sodelovanju s svojimi lokalnimi okolji, danes pa je eden nosilnih projektov, s katerimi izražajo svojo družbeno odgovornost do širšega okolja.

Več informacij o projektu je na voljo tukaj

Prijavnico za Pro bono dan najdete tukaj

Prijave sprejemajo do 7. septembra 2019.