Razpis: Poglobljeno svetovanje za pridobitev znaka kakovosti v programu ESE

Movit, Nacionalna agencija programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, vabi organizacije, da se prijavijo na sodelovanje v pilotnem projektu Poglobljeno svetovanje organizacijam, ki želijo pridobiti znak kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota.

Kaj bodo organizacije s svetovanjem pridobile? Predstavniki organizacij se bodo podrobno seznanili s programom, znakom kakovosti in elementi kakovosti. S pomočjo svetovalke bodo razmislili o močeh organizacije, ki jih lahko uporabijo za pripravo organizacije na znak kakovosti in kakovostno izvedbo projektov in hkrati osvetlili mesta, kjer je še prostor za izboljšanje ter poiskali vire za to.

Po koncu svetovanja bodo ob aktivnem sodelovanju v procesu sposobni pripraviti kakovostno vlogo za pridobitev znaka kakovosti.

Svetovanje je namenjeno predstavnikom organizacij, ki:

  • nimajo znaka kakovosti,
  • so se že udeležili delavnice za pridobitev znaka kakovosti in
  • imajo trden namen in jasno motivacijo za vključitev v program.

Prednost pri izboru bodo imele organizacije, ki vključujejo mlade z manj priložnostmi in/ali mlade s posebnimi potrebami, in tudi organizacije, ki nameravajo pridobiti znak kakovosti za področje pripravništev ali zaposlitev.

Rok za prijavo je do vključno 6. maja 2020.

Več informacij in prijavnico najdete tukaj