SoliDARE na spletu

Dogodek ‘SoliDARE na spletu’ cilja k povezovanju organizacij, ki so aktivne v programu Evropska solidarnostna enota. Srečanja bodo potekala preko spletne aplikacije Zoom.

Dogodek bo razdeljen na tri srečanja, ki ciljajo k raziskovanju pomena solidarnosti v času bolezni COVID-19, lokalno in mednarodno in h grajenju mednarodne skupnosti ljudi in organizacij.  

Prvo srečanje, SoliDARE Covid-19, bo potekalo 6. 10. 2020, kjer bodo udeleženci_ke raziskovale kaj solidarnost pomeni v času bolezni COVID-19 in kakšno vlogo pri tem igra Evropska solidarnostna enota.  

Drugo srečanje, SoliDARE in tvoja skupnost, bo potekalo 13. 10. 2020, kjer bodo udeleženki_ce debatirale o pomenu solidarnosti znotraj skupnosti in kakšno vlogo lahko pri tem igra Evropska solidarnostna enota.  

Tretje srečanje, SoliDARE mednarodno, bo potekalo 20. 10. 2020, in se bo osredotočalo na dodano vrednost mednarodnega sodelovanja v okviru programa Evropske solidarnostne enote.

Udeleženci_ke so vabljeni_e k sodelovanju pri sklopih, ki so relevantni za njih, tako da lahko sodelujejo pri vseh srečanjih ali pa samo izbranih srečanjih.  

Rok prijave je 6. 9. 2020.  

Več informacij lahko najdete tukaj