Usposabljanje: Zakaj informacijska družba in digitalizacija NVO organizacij?

Partnerji projekta Digital NGO vabijo k udeležbi na usposabljanju “Zakaj informacijska družba in digitalizacija NVO organizacij?”. Gre za prvo v sklopu štirih usposabljanj, namenjenih dvigu digitalnih kompetenc, ki jih bo konzorcij projekta izvedel do jeseni 2023.

Usposabljanje združuje teoretične osnove digitalizacije, informacijske družbe in vzpostavitev digitalne strategije organizacij s praktičnimi aktivnostmi, ki bodo udeležencem omogočile vpogled v osebne digitalne kompetence in začetek ali nadgradnjo digitalne strategije za posamezno organizacijo.

K sodelovanju vabijo tako vodje ali direktorje nevladnih organizacij, kot njihove zaposlene, člane ali prostovoljce. Spodbujajo, da se usposabljanja udeleži več predstavnikov vaše organizacije, saj bo to omogočalo dodaten temelj na skupni poti gradnje nove digitalne generacije organizacij.

Vsi razpisani termini in dodatne informacije so dosegljive tukaj. Udeležence spodbujajo, da se udeležijo termina, razpisanega za regijo, v kateri je registrirana njihova organizacija. To jim bo omogočilo spoznavanje in povezovanje z lokalnimi nevladnimi organizacijami, s katerimi se bodo lahko ponovno srečali v prihodnjih usposabljanjih, ki jih bo konzorcij izvajal v živo v posameznih regijah.

Prijave na usposabljanje zbirajo tukaj.

Vir: Zavod Mladinska mreža MaMa