Vabilo na 2. digitalno srečanje mladinskega sektorja

Urad RS za mladino, Zavod Movit, Mladinski svet Slovenije in Mreža MaMa vabijo na drugo Digitalno srečanje mladinskega sektorja, ki bo potekalo v sredo, 27. 5. 2020, ob 14.00.

Z 31. majem 2020 stopi v veljavo preklic epidemije COVID-19 in počasi se vračamo v “stare tirnice” in način dela kot pred epidemijo. Pri tem še vedno veljajo nekateri ukrepi, ki so namenjeni preprečevanju širjenja korona virusa.

Z umirjanjem razmer po epidemiji novega koronavirusa organizacije ponovno začenjajo z izvajanjem mladinskega dela v “fizični obliki”, ob tem pa se odpirajo številna vprašanja in dileme: katere aktivnosti lahko izvajajo in katere še ne, kakšne so omejitve pri izvedbi posameznih aktivnosti, kakšne pogoje morajo zagotavljati za zakonito in varno izvajanje aktivnosti.

Drugo srečanje bo namenjeno izmenjavi mnenj in izkušenj povezanih z delom organizacij in izvajanjem mladinskega dela v času po epidemiji ter s ciljem odgovoriti na čim več vprašanj in dilem povezanih z izvajanjem mladinskega dela po epidemiji. Namenjeno je vodstvenim kadrom organizacij v mladinskem sektorju.

Za udeležbo na srečanju je potrebna prijava, ki jo opravite preko spletnega obrazca in sicer najkasneje do ponedeljka, 25. 5. 2020. 

Nadaljnja navodila boste prejeli po prijavi.