Vabilo na konferenco Duševno zdravje mladih

Javni zavod Mladi zmaji vas v petek, 13. decembra 2019, vabi na konferenco Mladost (je) ni norost – Duševno zdravje mladih, ki bo potekala v Ljubljani na dveh lokacijah.

Strokovni del bo potekal v Mestnem muzeju v Ljubljani, družabno-glasbeni večer pa v Četrtnem mladinskem centru Mladi zmaji Črnuče.

Konferenca je namenjena strokovnim delavcem različnih profilov iz cele Slovenije, ki se pri svojem delu srečujete z mladimi z različnimi duševnimi stiskami. Skupaj boste spoznavali sodobne pristope pri obravnavi mladih s težavami in se skozi praktične delavnice z njimi tudi spoznali.

Želja organizatorjev je, da se med seboj spoznate, podružite, izmenjate izkušnje in ustvarite trdno vez, saj vas družita isti namen in cilj – skrb za prihodnost mladih in zvišanje strokovnega nivoja mladinskega, psihosocialnega, svetovalnega ter psihoterapevtskega dela s populacijo med 10. in 29. letom starosti.

Število mest je omejeno na 80 oseb. Kotizacija za celotno konferenco znaša 25 EUR in jo poravnate po prijavi, najkasneje do 5. 12. 2019.

Za dodatne informacije se obrnite na e-naslov konferenca@mladizmaji.si ali na telefon 041 662 132.

Prijave na konferenco sprejemajo tukaj.