Vabilo na usposabljanja na temo učinkov projektov

Načrtovanje in doseganje učinkov projektov sta pomembni komponenti programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE).

Če tudi vi želite bolje razumeti razlike med cilji, rezultati, učinki in kazalniki, spoznati ter preizkusiti orodja za načrtovanje in merjenje učinkov vaših projektov, vas Zavod Movit vabi, da se jim pridružite na enem izmed usposabljanj, ki jih na temo učinkov organizirajo v septembru 2021.

Vabljeni vsi, ki nameravate prijaviti projekt v program Erasmus+:Mladi v akciji ali program Evropska solidarnostna enota in že imate odobren projekt in bi ga radi še nadgradili in raziskali, kako povečati njegove učinke.

Če bi se radi načrtovanju in merjenju učinkov vaših projektov posvetili v lastnem ritmu s pomočjo samostojnega učenja, vabljeni, da se prijavite na spletno usposabljanje Učinek+.

Za vse, ki boste opravili spletno usposabljanje, bodo organizirali posebno spletno srečanje, na katerem boste lahko razrešili svoja vprašanja in dileme, ki se vam porajajo med samostojnim učenjem. Na spletnem srečanju se boste lahko o svojih dilemah pogovorili s trenerjem in predstavnico NA.

Usposabljanje bo na voljo do konca leta. Prijavite se lahko tukaj.

Spletno srečanje za razreševanje dilem bo potekalo 23. 9. 2021 od 10.00 do 11.30. Prijave nanj zbirajo do vključno 21. 9. 2021 preko spletne prijavnice

Če bi se temi učinkov raje posvetili preko skupinskih srečanj ob vodenju in podpori trenerjev, hkrati pa bi želeli spoznati tudi kolege iz tujine in z njimi splesti nova partnerstva, vabljeni, da se prijavite na mednarodno spletno usposabljanje Impact+: Youth Field.

Usposabljanje bo potekalo v angleškem jeziku, in sicer med 24. in 29. septembrom 2021.

Več informacij, vključno s programom in prijavnico, najdete tukaj.

Rok za prijavo je 9. september 2021.

Vir: Zavod Movit