Vabljeni na povezovalni brunch: Prvi “zmenek” podjetij in nevladnih organizacij

CNVOS skupaj z Mrežo za družbeno odgovornost 28. novembra v Kuchi prireja povezovalni brunch »V sodelovanju za bolj trajnostni jutri«, na katerem bodo nevladne organizacije in podjetja iz vse Slovenije dobila priložnost, da se povežejo in ustvarijo skupno zgodbo o uspehu.

Udeležencem bodo z gosti iz nevladnih organizacij in podjetij predstavili navdihujoče primere sodelovanj, hkrati pa boste lahko priložnost izkoristili za spoznavni »zmenek« s potencialnimi partnerji iz sveta gospodarstva.

Udeležence bo pozdravil Aleš Kranjc Kušlan, direktor Ekvilib inštituta, ki bo predstavil koncept Dni družbene odgovornosti in vlogo Mreže za družbeno odgovornost. Primere uspešnega povezovanja nevladnih organizacij in podjetij bodo med drugim predstavili predstavniki Zavoda Vozim in Toyota Adria ter Zveze za šport invalidov Slovenije in LIDL Slovenija. O pomembnosti povezovanja pa bodo v moderiranem pogovoru spregovorili Albin Keuc, direktor platforme SLOGA, Aleš Ugovšek iz Gospodarske zbornice Slovenija, Timotej Vitez iz Službe Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko in Veronika Vodlan, projektna svetovalka s CNVOS.

V zadnjem delu bo priložnost za predstavitev svojih zgodb dobilo osem izbranih nevladnih organizacij, vse ostale pa boste lahko odmore in druženje po zaključku dogodka izkoristile tkanje poznanstev s potencialnimi bodočimi partnerji. Prinesite vizitke!

Dogodek bo v bistroju Kucha na Mašera – Spasićevi ulici 8 v Ljubljani, od 9.00 do 13.00.

Več informacij o programu in prijavi najdete tukaj.