Veseli dan prostovoljstva

Slovenska filantropija med 14. in 20. majem 2018 že tradicionalno organizira Nacionalni teden prostovoljstva, katerega namen je predstavitev in praznovanje prostovoljstva ter prostovoljskih organizacij, druženje, povezovanje in zahvala prostovoljcem za njihovo udejstvovanje.

Namen osrednjega dogodka nacionalnega tedna je predstavitev delovanja prostovoljskih organizacij obiskovalcem, pridobivanje novih prostovoljcev, ob tem pa tudi zabava, prijetno druženje in mreženje med prostovoljci in organizacijami. Osrednji dogodek bo potekal v četrtek, 17. maja, na Prešernovem trgu, med 13. in 17. uro.

Ali se boste pridružili tudi vi?

Želja je, da bi bil veseli dan prostovoljstva zabaven in interaktiven. Aktivnosti prostovoljskih organizacij (animacije, uganke in naloge za obiskovalce, nastopi, igre …) se bodo dogajale ob stojnicah na Prešernovem trgu. Izkušnje kažejo, da z izvedbo zanimivih animacij organizacije pridobijo večjo pozornost, zato razmislite, katera aktivnost bo omogočila, da vas obiskovalci čim bolje spoznajo in si vas zapomnijo.

Prijavite se tako, da najkasneje do srede, 9. 5. 2018 izpolnite spletno prijavnico. Po prejeti prijavi vas bo kontaktiral eden izmed sodelavcev Slovenske filantropije, ki vam bo dal nadaljnje informacije in vam po potrebi pomagal pri pripravah.

Več informacij najdete tukaj.