Brezplačno pravno svetovanje odslej dvakrat tedensko

V CNVOS so v zadnjih mesecih okrepili ekipo pravne službe. Vodji pravne službe sta se pridružili kar dve pravni svetovalki. S prihodom pomladi zato z velikim zadovoljstvom oznanjajo: kratke brezplačne pravne nasvete bodo njihovim članicam odslej delili dvakrat na teden. Pokličete jih lahko ob torkih in ob četrtkih med 10.00 in 14.00.

Kratke brezplačne pravne nasvete nudijo organizacijam, ki so članice CNVOS, in osebam, ki potrebujejo pomoč ob ustanovitvi nevladne organizacije. Pokličite jih na 01 542 14 22.

Pridružite se več kot 1500 nacionalnim zvezam in posameznim društvom, zavodom in ustanovam, ki jim zaupajo. Članstvo je brezplačno, prinaša pa vam številne ugodnosti – poleg krajšega brezplačnega pravnega svetovanja tudi popuste pri poglobljenem pravnem, davčnem, projektnem, komunikacijskem in finančnem svetovanju, brezplačen najem tehnične opreme in izpostavitev vaših aktualnih dogodkov, akcij, pobud in drugih aktivnosti na naši spletni strani.

Če želite postati njihov član, morate le izpolniti pristopno izjavo in jo podpisano in žigosano poslati po klasični pošti ali skenirano po elektronski pošti. Več o članstvu in pristopno izjavo najdete tukaj.

Vir: CNVOS