Erasmus+ dan

6. 10. 2017 bodo v Hiši EU organizirali Erasmus+ dan, kjer bodo izpostavili dosedanje pluse programa Erasmus+ in se obenem zazrli tudi v prihodnost. 

V prvem delu dogodka vam bodo tako predstavili izsledke vmesne evalvacije učinkov programa Erasmus+ za področje izobraževanja in usposabljanja ter nekaj izbranih primerov slovenskih dobrih praks. Tako boste lahko iz prve roke izvedeli, kako mednarodno sodelovanje lahko prispeva k večji kakovosti v izobraževanju – pa najsi bo to na osebni ravni, na ravni organizacije ali celo širše.

Drugi del je namenjen splošni predstavitvi programa Erasmus+ za vse, ki programa sploh še ne poznate. Predstavili vam bomo, kakšne aktivnosti podpira program ter, kako je mogoče pridobiti sredstva za izvajanje teh aktivnosti.

Na dogodek vabijo vse, ki so v zadnjih 18 letih prispevali svoj košček v mozaiku najuspešnejšega programa Evropske unije ter vse, ki v evropskih programih do sedaj še niso sodelovali in bi si v prihodnosti želeli vzpostaviti ali okrepiti mednarodno mrežo, izmenjevati odlične prakse s tujimi partnerji, nadgraditi svoje strokovno znanje ter uresničiti projektne ideje in rezultate, ki bodo pripomogli k razvoju tako lastne organizacije kot samega pedagoškega procesa.

Zaradi omejenega števila mest vas vljudno prosijo, da se prijavite preko spletnega obrazca. Možna je tudi prijava zgolj na 1. ali zgolj na 2. del dogodka.

Več informacij najdete tukaj.