Konferenca Gledališča Zatiranih: Gledališče Zatiranih kot metoda za raziskovanje in povezovanje družbe – Poziv za prijave s prispevki

KUD Transformator obvešča, da bo 8. novembra 2018 v prostorih Muzeja sodobnih umetnosti Metelkova v Ljubljani potekala konferenca, ki bo posvečena samo in izključno izkušnjam pri delu z metodologijo gledališča zatiranih.

Dogodek je namenjen vsem, ki vas zanima ustvarjanje gledaliških predstav, izobraževanj, delavnic in treningov po metodi gledališča zatiranih, veliko delate z mladimi ali tako in drugače unikatnimi skupinami ljudi. Vabljeni ste tudi vsi zaposleni v vrtcih, šolah in drugih izobraževalnih prostorih. Tisti izmed vas, ki gledališče zatiranih s pridom uporabljate pri svojih aktivnostih, pa ste vabljeni, da sodelujete tudi s prispevkom.

Prijava s prispevkom je možna do 10. 7. 2018. Spletna prijavnica je na voljo tukaj.

Predvsem želijo, da bi o svojem delu v kratki 15 minutni predstavitvi spregovorili čim bolj raznoliki posamezniki. Zaradi omejenosti s časom in prostorom pa bodo izmed prijavljenih prispevkov naredili izbor in vas o tem obvestili do 25. 7. 2018.

Konferenca bo zajemala tako predavanja kot tudi delavnice, natančnejši program pa bo znan v juliju. Več informacij o dogodku in prijavi lahko najdete tukaj.