Mednarodno usposabljanje: Tackling discrimination of LGBTIQ+ people in labour market through the use of Theatre of the Oppressed, anti-rumours and assertiveness approach

PiNA Terminal razpisuje priložnost za udeležbo na mednarodnem usposabljanju v Italiji za uporabo metode Gledališča zatiranih in metodologije proti obrekovanju (anti-rumours) ter za spodbujanje asertivnosti (assertiveness).

Profil udeleženk/-cev: mladinski/-e delavci/-ke, strokovne delavci/-ke, aktivisti/-ke in drugih deležniki na področju zagovorništva LGBTIQ+ skupnosti

Starost: od 18+ let

Organizator: Giolli soc.coop., Italija

Usposabljanje poteka v sklopu projekta Facing Homophobia For Inclusive Job, ki naslavlja diskriminacijo LGBTIQ+ na trgu dela. Glavni cilj usposabljanja je seznaniti udeležence z metodo Gledališča zatiranih v povezavi s pristopom asertivnosti. Udeleženci bodo tudi del usposabljanja proti obrekovanju, ki se uporablja na osebni in kolektivni ravni, v javnih prostorih, oziroma v drugih situacijah, kjer se pojavljajo diskriminacija in obrekovanje.

Projekt je delno financiran iz programa Erasmus+. Udeleženka/-ec krije:

  • Potne stroške (prevoz v lastni režiji).
  • 100€ za administrativne stroške, namestitev in prehrano gostiteljski organizaciji ali 50€ administrativnih stroškov gostiteljski organizaciji v primeru nastanitve in prehrane v lastni režiji.

Zainteresirani/-e pošljite svoj CV s spremnim motivacijskim pismom v angleškem jeziku na fhofij@giollicoop.it do vključno nedelje, 3. septembra 2017. V zadevo e-sporočila napišite FHOFIJ_TC_IT, datoteko pa poimenujte CV_ime_priimek.

Več o usposabljanju najdete tukaj

Za dodatne informacije pišite na terminal@pina.si.

Vir: PiNA