Podjetniška mreža CEED vabi na pogovor o začetkih, vodenju, neuspehih in razvoju neprofitnih organizacij

Podjetniška mreža CEED v okviru CEED mednarodne konference Founders vabi na pogovor o začetkih, vodenju, neuspehih in razvoju javnih in nevladnih organizacij. Z ameriškimi in evropskimi vodji se bodo pogovarjali tudi o razlikah v financiranju in vodenju organizacij v ZDA in EU. 

Sodelujejo:

  • Ali Karbassi, ustanovitelj in vodja We All Code, ki otroke in mladino s pomočjo več kot 300 prostovoljcev uči programiranja.
  • Priya Shah, ustanoviteljica in vodja The Simple Good, ki mlade iz ranljivih okolij po svetu skozi umetnost spodbuja k aktivnejši participaciji za družbene spremembe.
  • Brian Starr, direktor donacij na YMCA, eni najstarejših ameriških nevladnih organizacij, ki skozi korporativna partnerstva skrbi za trajnosten razvoj.
  • Peggy Parfenoff, direktorica WorldChicaga, ki mladim iz celega sveta omogoča z izmenjavo v Chicagu spoznati javni, zasebni, profitni in neprofitni sektor.

Več o srečanju, ki bo potekalo v četrtek, 19. septembra 2019, ob 14.00 v Festivalni Dvorani, Vilharjeva cesta 11, Ljubljana, najdete tukaj.

Za člane neprofitnih organizacij je udeležba brezplačna, potrebne pa so prijave. Prijave sprejemajo tukaj.